Домот се отвора со
наша врата

За нас

Компанијата УНИДООРС ДООЕЛ е основана на 19.06.2018 година и работи со клинети низ цела држава. Основна дејност на нашата компанија е производство на столарија изработена од високо - квалитетно дрво и останат соодветен материјал. Нашата основна дејност е производство и трговија со високо - квалитетни собни врати од медијапан обложен со природен фурнир, таблени врати од масивно дрво и иверка. Нашата основна дејност е производство и трговија со високо - квалитетни собни врати од медијапан обложен со фурнир, таблени врати од масивно дрво и иверка. Во насока назголемување на ефективноста и ефикасноста во нашата работа, производствениот процес во нашата компанија се одвива:

 • во современа работилница
 • со квалификувана работнасила
 • со современа опрема

Нашата основна цел е задоволување на потребите на крајните корисници навремено и квалитетно.Со цел задоволување на потребите на крајните корисници, претежно на домашниот пазар,компанијата од почетокот на своето работење, постојано инвестира во набавка на нови исовремени машини, кои го прават производствениот процес подигитализиран и поефикасен. Унидоорс ДООЕЛ работи со целиот свој капацитет и исористеност на вработени со целзадоволување на специфичните барања и потреби на своите клиенти. Со оглед на широкиот асортиман на производи, квалитетот, функционалноста и совршениот модерен и класичен дизајн, многу конкурентните цени што ги нудиме на пазарот за клиентите, ја прават нашата компанија лиден на пазарот во Северна Македонија а и пошироко.

Контакт

Зошто да нè изберете нас?

Кај нас секоја врата си има своја историја, свој живот и секоја од нив совршено си го наоѓа своето место во вашите домови и јавни објекти. Меѓу причините зошто да нè изберете нас издвојуваме:

 • Во УНИДООРС денес работат 9 вработени, вклучени во организационата структура на нашата компанија, производството и продажбата.

 • Изработувањето на нашите производи се прави по последните ИСО стандарди и со најсовремена технологија во сите фази од производството. За нашите клиенти ова значи гаранција за квалитет и долготрајност.

 • 03 Во чекор со светските трендови

  Работата на УНИДООРС ДООЕЛ претставува успешен спој на следење на светските трендови во областа на производството на внатрешна столарија и доаѓање во пресрет на Вашите желби и замисли.

 

Што нудиме?

Со широката мрежа на продажни места и широк асортиман на квалитетни производи,Унидоорс на клиентоте им нуди околу 100 модели на собни врати, како и други производи во зависност од желбите и барањата на клиентите.

Најсоодветен и најдобар избор

Целта на нашата компанија е да понуди различни варијации на производи и истите да се модерни на пазарот, во насока клиентите да имаат можност да направат најсоодветен и најдобар избор.

Нашите врати

01 Типови на исполна на крила

Нашите врати имаат два вида на исполнетост:

 • саќе
 • иверка
Најчесто употребуваната исполна за собни врати е хартиено саќе . Саќето е доста лесен и флексибилен материјал, изработен од рециклирана хартија со ниска тежина. Прицврстено е на масивна рамка која на вратата и дава дополнителна стабилност и долг век на траење.
Како материјал за исполна на собни врати, иверката се карактеризира со значително помала тежина наспроти целосно исполнетите табли, притоа негубејќи на стабилност и квалитет. Има повеќе типови на структура на овие исполни, од шуплива иверка со различни димензии на отвори, до полна иверка.

02 Површинска обработка

Површинската обработка на вратите кај нас ја правиме со фурнир или боја по избор на клиентите. Употребуваме висококвалитетни фурнири со европско потекло. Посебен акцент се дава на фурнирите од даб, орев, бука, јасен, цреша, махагон.. Фурнирите се употребуваат за обложување на плочи од медијапан, иверки и на сите места каде што сакаме до израз да дојдат естетските својства на дрвените површини.
Бојата дава посебен акцент на секоја врата, а ние користиме висококвалитетни еколошки бои. При изборот на бојата нашиот искусен тим може да ви помогне да донесете правилна одлука.

Галерија

 • Сите
 • Врати
 • Останата столарија

Контакт

Адреса:

ПРОИЗВОДСТВО: Ул 101 Бр.1 ЛЕШОК, Тетово

САЛОН: ул.Илинденска (кружен тек МЕМА)

Телефон:

+389 76 442 003

+389 76 713 513

Контакт форма

Loading
Вашата порака е испратена. Благодариме!